blame 2011.10.19. 00:51

Starter

Ez a blog a szopásról (tehát az orális szexről, mielőtt valaki másra asszociálna) és annak határterületeiről fog szólni. Lesz fotó, videó, tapasztalatmegosztás, tippek, trükkök, hintek, de legfőképpen a férfiakat és persze a nőket is izgató, kielégítő aktivitás, vagyis a szopás.

 

A blog abban lesz különleges, hogy egy férfi és egy női szerzője van, így rögtön két oldalról érkeznek majd a megmondások, akár egymás posztjaira reagálva. Explicitek leszünk, köznyelven fogunk beszélni a témáról mindenféle dologgal illusztrálva, vagyis bye, bye Index címlap :-)

 

Kezdésnek vágjunk bele a dologba egy illusztrációval, mit is szeretünk mi:

 

Szemkontaktus, a fasz alapos végignyalása, és valószínűleg a szájba élvezésig való szopás. Persze ez utóbbi csak egy tipp...hamarosan folytatjuk...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nefogazz.blog.hu/api/trackback/id/tr983313409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása